0299 - 780 780

info@fnfadministratie.nl

FNF Administratie

1141 CB Monnickendam

×

Doe het zelf Boekhouding

Een laatste controle, zekerheid voor alles

Als u zelf redelijk handig met uw boekhouding, dan houdt niets u tegen om zelf uw administratie bij te houden. Met het juiste systeem en een beetje discipline hoeft het niet eens zo heel veel tijd en moeite te kosten. Als u er maar ‘zin’ in heeft. FNF biedt u de mogelijkheid uw eigen boeken bij te houden, maar ze wel door ons te laten controleren. Zo heeft u voor minimale kosten toch maximale zekerheid.

Om deze service mogelijk te maken, dient u uw boekhouding wel te voeren in Visma eAccounting, een betaalbare en betrouwbare online boekhoudtool. Visma rekent haar gebruikers een bescheiden maandelijks bedrag. Dit staat los van FNF, uiteraard. FNF kan u niet alleen op weg helpen met Visma en uw boeken controleren, we helpen u desgewenst ook om meer uit het pakket te halen. Zo kunt u Visma ook gebruiken voor facturatie. FNF voor ‘doe-het-zelf-boekhouding’; een laatste controle, zekerheid voor alles.

Ook een laatste blik van FNF voordat u uw aangifte indient? Mail naar info@fnfadministratie.nl of bel direct met 0299 – 780 780